top of page

Min Undervisning

Green Nature
20220831_155519[1]_edited.jpg

Jag har undervisat i dans, Pilates och träning i drygt tjugo år men nästan uteslutande i yoga under de senaste sex åren.

Det jag har lärt mig genom dessa år är bland annat att alla kroppar och alla människor är unika, och att man kommer väldigt långt med en skopa ödmjukhet. 

Lite friare, lite mer följsamt och lite mer uppmärksamt är mitt mantra när jag undervisar, och det är också vad jag anser vara nyckeln till framgång för en hållbar kropp och och ett hållbart sinne

Mitt mål är att de människor jag möter på yogamattan ska känna sig trygga och sedda, och stärkta i sin egen kropps förmåga.

Från deltagare:

"Tack för att du har hjälp mig att få in yogan i mitt liv. Det har hjälpt mig så otroligt mycket."

"Jag märker på mig själv att jag mår mycket bättre sedan jag började delta på dina yogapass eftersom jag känner mig stressad och pressad emellanåt. Det är fint att få sjunka ner i sitt eget andetag och få ägna en timme helt åt sig själv."

"Jag går kontinuerligt på Yinyoga sedan ett tag tillbaka, efter att ha testa andra yogaformer.

Jag fastnade för just Yinyoga eftersom det passa när man som jag är stel och har värk i leder och muskler!

Det har även lärt mig att andas på ett helt annat sätt än tidigare. Tänker ofta på hur jag ska andas nu och inte som innan bara ”andas på”!

Ännu har det inte hänt, men har varit väldigt nära, att jag somnat när vi gjort avslappning/andningsövningar, genom att lyssna till Eva-Karins lugna och behagliga röst!

Har du inte testa yoga ännu? Då tycker jag absolut att du ska göra det!

Jag känner redan stor skillnad, att jag inte längre är lika stel och har lika mycket värk som innan!

Tack Eva-Karin för bra och omväxlande pass"

"Restorative yoga är det bästa som finns. Man blir en helt annan människa; man blir lugn och avslappnad. Ett lugn som jag inte har känt tidigare. Är man stressad infinner sig ett lugn. Du vet inte om du är vaken eller sover - märklig känsla!"

"Tack!! Du och studion vände min dag helt och hållet!!

"Du är fantastisk! Det bästa är att du förklarar så bra vad som händer i kroppen när man med bara pyttesmå förändringar kan känna något i en helt annan del av kroppen än den man tror man tränar."

"Du är fantastisk som instruktör; lugn och en otroligt fin röst som ger ett lugn till alla runt omkring dig"

"Trygg, lugn och proffsig vägledning. Tack!"

"Varmt och innerligt engagemang"

"Eva-Karin är fantastisk på att vägleda"

bottom of page