top of page

Till alla hjältar därute

Har du någon gång funderat över vad du ska göra på fritiden? Över vilka fritidsintressen du vill ha och vad du vill göra när du inte är på jobbet? Som vuxen alltså?

Om du har barn känner du säkert igen frågeställningen, fast du har nog ställt frågan till ditt eller dina barn snarare än till dig själv.

Nu så här i mitten av sommaren kanske du är i startgroparna att sätta dig ner och fråga just dessa frågor till ditt eller dina barn. Kanske du skulle ta och fråga dig själv samma fråga?


Vi mammor - även jag själv - är generellt sett ganska dåliga på värdesätta vikten av vår egen ensamtid och står ofta tillbaka och tänker att vi inte behöver ta av familjens tid för egen vinning. Nån gång i bland kanske, men absolut inte regelbundet.

Men faktum är, att om man ger sig tid till återhämtning och egentid så brukar alla måsten gå både snabbare och lättare att utföra efter det. Det går liksom inte att hälla ur ett tomt glas.

Genom att få tid för dig själv tankar du dig full av ny energi och kanske även ny , spännande kunskap som gör att du utvecklas som människa.

Så ta och anmäl dig till den där keramikkursen eller danskursen eller spela paintball med dina väninnor eller gå på en timmes Restorative Yoga för att återhämta dig från veckans alla sömnlösa nätter där du tröstade och matade gråtande barn. Om det inte känns annorlunda efter en termin, så är det bara att du slutar igen. Ditt välmående räknas. Och när du mår bra, speglas det i allt du gör och du blir mer närvarande både hemma och på jobbet.


//Eva-Karin


49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page