top of page
Jag har möjlighet att hjälpa din arbetsplats med arbetet kring friskvård. Jag erbjuder både yoga, massage (fr.o.m hösten 2023) och föreläsningar. 
Jag tar med mig mina yogamattor eller min massagebänk och åker ut till ditt företag.

Jag innehar f-skattesedel
Yoga
Jag kommer antingen ut till företaget med mina yogamattor, eller så ses vi online. Det går självklart också bra att boka in en tid för ditt företag på studion i Hovmantorp.
Yogan kan antingen vara fysisk och inrikta sig på att bygga styrka, stabilitet och rörlighet eller mer stillsam och inrikta sig mot avslappning, återhämtning och stresshantering. Inriktning och yogapassets längd bestäms i samråd med dig som bokar.
Jag har i nuläget möjlighet att ta upp till 15 deltagare på plats på företaget, eller obegränsat antal deltagare online.
Tänk på att vid fysisk yoga bör det finnas möjlighet för de anställda att byta om. 


Massage
Från och med hösten 2023 kommer jag även kunna erbjuda massage för företag. Mer info kommer senare i sommar. Vill du redan nu skicka en intresseanmälan? Maila till yoganistastudio@gmail.com


Föreläsningar
Jag ger föreläsningar inom stresshantering, återhämtning och vikten av att lyssna in sig själv. 
Jag blandar ny, evidensbaserad forskning med yogans tusenåriga kunskap och egna erfarenheter av stress och psykisk ohälsa. Lättsamt, allvarligt och med en stor portion humor och självdistans når jag fram till deltagarna även längst bak i rummet.
bottom of page